onsdag 3 oktober 2012

Onsdagen den 03.10.2012









På den första bilden ser vi arbetet med kommunens fjärrvärme som inom den här veckan slutför sitt grävande på byggområdet för att fortsätta runt skolan.

På den andra bilden ser vi den yta som av kommunen kommer att asfalteras och därmed har skolan en yta för ett uteklassrum. På samma yta kommer även en hundraruta att finnas och därmed har skolan en pedagogisk innegård där det finns möjlighet till undervisning utomhus under den varma årstiden.

I taket ser vi förstärkningar av takstolarna. Nästa vecka kommer representater från Rantzow sport för att montera gymnastikredskapen i hallen. På bilden under ser vi rullarna med mattan till stora hallen som kan läggas då all utrustning är på plats. Elektrikerna installerar som bäst ljudsystemet i hallen. 6 st stora högtalare kommer att finnas i hallen. Ljudutrustningen håller enligt elektrikern en hög kvalité.

En firma är på plats för att montera toalettstolar, handfat och dushar.

Den sista bilden får symbolisera vad byggarna gör för tillfället - klinker på golv i alla våtutrymmen och omklädningsrum. Målare finns på plats för att spackla och måla väggar och tak i framför allt omklädningsrum och korridorer.